Tennis, fodbold eller golf træningslejr af professionel kvalitet

24 oktober 2018
Astrid Pedersen
image

Er du blandt de mange amatør sports udøvere, som ikke føler, at du har tid nok til at udfolde dig inden for din sportsgren? Så kan du gøre, som mange amatører, semi professionelle og professionelle atleter vælger at gøre, når behovet for et større fokus melder sig: Riv en uges tid ud af kalenderen og tag på træningslejr. Du vil ikke fortryde det!

Hvorfor skal jeg tage på træningslejr med Yak Sport?

Uanset om du dyrker fodbold, tennis, svømning eller golf, og uanset dit sportslige niveau og konditionsmæssige form, kan du have stort glæde af at holde fuldt fokus på din sportsgren i en uges tid. Vælger du at tage af sted sammen med dit hold eller din klub, har I tilmed muligheden for at forbedre jeres gruppespil og højne niveauet på fodbold- eller svømmeholdet, samtidig med, at I hver især kommer i bedre form og forbedrer jeres individuelle og personlige teknikker.

Når du og din klub vælger en træningslejr gennem Yak Sport, får I for det første et all inclusive ophold på et hotel af høj kvalitet til Portugal, Spanien eller Kroatien. Og med all inclusive menes vitterligt alt inklusive. Alle måltider er taget hånd om, og er sunde, nærende og fuldt på højde med danske standarder. Vask af træningstøj indgår i prisen, lige som transport mellem lufthavn og hotel samt mellem hotel og træningsbaner. For træningsbanerne gælder det ligeledes, at disse holder en høj standard, og er godkendte af internationale trænere. Alle banemål svarer til professionelle mål, og samtlige faciliteter er velholdte. I får, med andre ord, en superb oplevelse, som kan forbedre såvel jeres spil og teknik som klubbens team spirit og sammenhold.

Book et træningsophold gennem Yak Sport

På Yak Sports hjemmeside yaksport.dk kan du læse meget mere om de forskellige former for træningslejr, samt bestille dit og din klubs ophold.

Flere nyheder