Find den rette varmepumpe til huset

20 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal fyret skiftes ud? Så bør du overveje at lade det erstatte med en luft til vand varmepumpe.

Du kan spare penge ved at skifte til luft til vand varmepumpe

En af de helt store fordele ved at skrotte det gamle olie eller gas fyr til fordel for en luft/vand varmepumpe er at du sparer rigtig mange penge hen over de næste mange år.

En luft til vand varmepumpe er nemlig særdeles effektiv når det handler om at udnytte den tilførte energi. Det vil sige at du sænker dit energi forbrug uden at skulle skrue ned for varmen – og dermed sparer du penge på opvarmning af boligen.

image

Få den bedste hjælp til valg og indkøb af luft til vand varmepumpe

Når du står for at skulle vælge den varmepumpe som skal holde boligen varm de næste mange år er det vigtigt at du foretager det rette valg. En varmepumpe skal have en ydeevne som matcher det gamle fyrs – og gerne højere.

Samtidig vil du nok helst ikke betale for meget for din nye luft/vand varmepumpe. Og derfor er det en god idé at lade en professionel VVS mand hjælpe dig med at vælge varmepumpe.

Hos Amalo kan du altid få oplyst den aktuelle pris luft til vand varmepumpe. Amalo hjælper dig også gerne med at vælge præcis den varmepumpe som passer til netop din bolig hvad angår størrelse og kapacitet, og som kan imødekomme husstandens behov for opvarmet vand i haner og radiatorer.

Du kan samtidig få professionel VVS assistance til opsætning og installation af din varmepumpe hos Amalo. Og Amalo tilbyder også sine kunder favorable service ordninger som giver dig mulighed for eftersyn og vedligeholdelse af din nye luft/vand varmepumpe på regelmæssig basis.

Du kan læse mere om Amalos tjenester, og kontakte VVS virksomheden direkte via hjemmesiden Amalo.dk

More articles