Next stop Wimbledon?

30 januar 2019
Troels Nielsen
Next stop Wimbledon?

Der findes mange underlag i tennis

Der findes næppe nogen sport, som kan spilles på flere forskellige underlag end tennis. Wimbledon er på græs, French Open er på grus og US Open og Australian er på hard court. Det må være en udfordring for de bedste tennisspillere, når de skal omstille sig til så forskellige typer underlag.

Men det er jo heller ikke alle topspillere, som er lige gode på alle underlag. Se eksempelvis på Roger Federer, som kun har vundet én Grand Slam på grus, mens han hiver sejrene hjem i stimer på græsset i Wimbledon.

Hvordan er Roger Federer blevet nummer 1 i verden?

Svaret er meget enkelt og ligetil – han er ekstremt talentfuld, og så har han trænet i tusindvis af timer. Hans succes er med andre ord ikke kommet af sig selv.

Hvordan du selv blive bedre? 

Først og fremmest skal du træne rigtig meget. Om vinteren i Danmark er det kun muligt at spille indendørs, og derfor er det dejligt, at du kan komme på gode træningsture og tennisrejser under varmere himmelstrøg, i eksempelvis Tyrkiet.

Yaksport.dk arrangerer nemlig nogle fantastiske tennisrejser, som du kan tage på med din tennisklub, eller bare med nogle gode venner eller kolleger. Rejserne er også rigtig gode, hvis du allerede spiller tennis på et højt niveau.

Der er sørget for alt – gode baner, trænere, gode hoteller, transport fra lufthavnen, 3 gange dejlig mad hver dag, tøjvask, køligt vand til at slukke tørsten, når I giver den gas på banerne. Det eneste du og dine tennismakkere skal gøre, er kort og godt at medbringe tennisbag, ketchere, tøj og sko.

Så er I klar til en tennisrejse, hvor hver eneste dag står på flere timers intensiv tennistræning, og hvor I er (endnu) bedre, når I vender hjem.

Slå et slag for tennis med tennisrejser fra yaksport.dk

 

 

 

 

Flere nyheder