læg smøgerne på hylden – skift til en e cigaret

05 august 2019
Astrid Pedersen
læg smøgerne på hylden - skift til en e cigaret

Måske kender du de nye smarte e cigaretter fra gadebilledet, da flere og flere rygere går over til den elektroniske variant af den konventionelle smøg. Dette er en positiv udvikling, idet dampen fra e cigaretter er et langt mere behageligt alternativ til den sundhedsskadelige cigaretrøg.

Hvordan kan en e cigaret hjælpe mig med mit rygestop?

En e cigaret kan være til stor hjælp, hvis du ønsker permanent at lægge smøgerne og dine rygevaner på hylden. I modsætning til eksempelvis nikotin plastre, tyggegummi, tabletter eller mundspray, som kun adresserer den fysiske nikotin afhængighed, vil en e cigaret også kunne hjælpe dig med at håndtere den del af afhængigheden, som er mest vanskelig, nemlig den psykiske og sociale. Det er den, som handler om, at du skal med de andre ud og ryge efter frokost pausen på jobbet. Eller at du sammen med de andre rygere i familien fortrækker fra selskabet mellem retterne for at få ro – og en afslappende smøg samt en hyggelig snak.

Med en e cigaret vil du have noget at dampe på, uden at du behøver at skulle falde tilbage i din røgvane. Du slipper oven i købet for at lugte af røg efter rygepausen, når din normale smøg er skiftet ud med en e cigaret. Den damp, som din e cigaret udvikler, når du suger på den, har nemlig kun en ganske volatil duft, som ikke bliver hængende i hverken hår eller tøj. Og du vil ikke på samme måde få dårlig ånde og den grimme smag af tobak i munden.

Hvor finder jeg de bedste og billigste e cigaretter?

I den online shop på esug.dk har du adgang til et bredt sortiment af såvel e cigaretter som udstyr og tilbehør hertil – for eksempel e væske, batterier og tanke. Køb din nye e cigaret på esug.dk og spar penge hver måned.

Flere Nyheder