Headhunting af nye medarbejdere til de vigtigste stillinger

06 september 2018
Astrid Pedersen
Headhunting af nye medarbejdere til de vigtigste stillinger

I en verden i konstant udvikling og bevægelse, er det alfa og omega for en virksomhed, der ønsker at vækste, at de rette kompetencer er på plads i de vigtige nøglestillinger. Det er nemlig disse kompetencer, der kan sikre, at denne vækst sker kontrolleret og med succes. Udvidelse af en forretnings kerneområder, subsidiært international ekspansion og andre tiltag til forretningens udvikling kan kun ske, hvis de stillinger, som fungerer som hjørnesten i denne sammenhæng – for eksempel brillante og talentfulde ledere, dygtige udviklere, eller højt specialiserede eksperter – er beklædt med de helt rigtige kandidater med erfaring og ekspertise inden for det område, din virksomhed beskæftiger sig med.

Du kan sikre nøglestillingerne i din virksomhed med headhunting

Den eneste indikator, der kan angive, hvorvidt en potentiel ny nøglemedarbejder kan bestride det hverv, som din virksomhed har brug for – er at vedkommende har erfaring med at føre lignende projekter sikkert i havn. Og derfor sidder din fremtidige leder, ekspert, udvikler eller måske endda forsker muligvis allerede i en tilsvarende stilling hos en tilsvarende virksomhed, måske endda en af dine konkurrenter. Dette skal du dog ikke betragte som en forhindring for at få medarbejderen over i din virksomhed i stedet. Det skal blot gøres på den rigtige måde.

Når du vælger at alliere dig med en professionel headhunter, får du ikke alene adgang til headhunterens ekspertise inden for human resources. Du kan også drage nytte af headhunterens adgang til diverse search and select databaser, hvor samtlige emner, som passer til din og din virksomheds krav og behov, nemt vil kunne hentes frem – inklusive de, som allerede har en fat ansættelse. En dygtig headhunter ved præcis, hvordan han eller hun skal få den rette person over i din virksomhed. Og så er du allerede et meget skarpt skridt foran dine konkurrenter.

Læs mere om headhunting på dedikation.dk

Flere nyheder