Gavekurven kan sammensættes til mange anledninger

02 november 2018
Anders Lundtang Hansen
Gavekurven kan sammensættes til mange anledninger

Hvornår er det egentlig bedst at give en gavekurv?

Der findes mange forskellige tidspunkter hvorpå, man kan give en gavekurv som gave. For mange hænger den gavelevering desværre sammen med en konnotation af en nødløsning, man lige i forbifarten har grebet på vej til anledningen, sammensat i tilfældighed i en butik, fordi man ikke kunne finde på andet at købe.

Det er faktisk en skam, for en gavekurv kan sagtens være den perfekte gave, hvis man udvælger den nøjagtigt, tilpasset modtageren eller dem, man ønsker at glæde med en gavekurv – og så kan man være sikker på, at indholdet falder helt korrekt ud, så modtageren kan glæde sig selv med de forskellige gaver i gavekurven eller sammen med andre.

Gavekurven kan leveres, som det understreges, til en enkelt person, der for eksempel skal konfirmeres, har fødselsdag eller jubilæum på arbejdspladsen eller i foreningen.

Det praktiske ved en gavekurv, som kan købes via hngavekurve.dk, er netop, at man kan sammensætte værdigenstandende deri efter både, hvad man selv har råd til, og hvad der passer til anledningen.

Så hvis der for eksempel er tale om en konfirmation, så kan man jo sagtens hæve nogle kontanter og gemme dem kreativt nede i kurven sammen med nogle andre artefakter, der optager konfirmandens interessesfærer for tiden.

Men derfor behøver gavekurven ikke at indgå i forbindelse med en speciel lejlighed. Det kan jo også være, man gerne vil vise sin påskønnelse for en kollega, der måske har taget en del vagter for en eller redet trådene ud af ilden overfor ens nærmeste chef.

Så kan man jo komme med en lettere universel gavekurv, hvor der kan være alt fra hudplejeprodukter til søde sager og drikkelse, alt sammen lagt ind i en skønsom kurv, dækket med cellofan, og nede i kurven kan der også være lagt nogle pyntegenstande for at opnå det formfuldendte resultat.

Gavekurven kan også komme i andet end et enkelt eksemplar, hvor man for eksempel som chef kan have en plan om at give medarbejderne nogle gavekurve i forbindelse med enten julen eller et godt sæsonresultat.

Her kan man både lave flere af de samme kurve med ens indhold, så ingen medarbejdere føler sig snydt, eller man kan variere kurvenes indhold, så de passer på den enkelte medarbejder.

Endvidere kan gavekurvene også gives til andet end en enkelt person, men mindre end et større antal medarbejdere.

Det kunne jo være til et brudepar, et jubilæumspar eller nogle naboer, man holder af.

Flere nyheder