Få hjælp til at friske boligen op – få fat på en dygtig maler

04 juli 2019
Astrid Pedersen
Få hjælp til at friske boligen op - få fat på en dygtig maler

Når din bolig skal sælges, er det en rigtig god idé, at du som sælger gør boligen så attraktiv og indbydende som muligt. Potentielle købere, som dukker op ved en fremvisning eller et åbent hus arrangement, har kun ganske kort tid til at danne sig et indtryk af din bolig. Derfor bør du som minimum sørge for, at badeværelset fremstår lækkert og hygiejnisk, at køkkenet ikke lugter dårligt eller virker fedtet og snasket – og at dine vægge og lofter er smukke og ensartede.

Malingen på vægge og lofter holder nemlig ikke evigt. Gennem årene vil især vægmalingen blive misfarvet af solens falmende stråler, der hvor lyset fra vinduer og altan eller terrasse døre er allermest kraftigt. Partikler fra mados, luft forurening og tobaksrøg vil gøre lyse vægge og lofter mere gullige eller brunlige – dette vil tydeligt kunne ses i hjørnerne og der hvor loft og væg mødes. Og så vil der altid være huller efter ophængte billeder, lamper, reoler og lignende.

Få en dygtig maler til at shine boligen op forud for et salg

Står du selv midt i flytterodet, fordi du netop er flyttet ind i din nye bolig – og skal denne måske også sættes flot i stand – har du muligvis slet ikke tid til den omfattende og krævende opgave, et gedigent stykke malerarbejde er. Dette betyder dog ikke, at du skal nedprioritere maling af dit hus eller af din lejlighed, så den kan fremstå flot ved åbent hus eller fremvisning. Du kan nemlig med stor fordel overlade opgaven til en dygtig maler, som kan sørge for, at resultatet bliver helt optimalt.

Få det bedste tilbud på professionelt malerarbejde online

Det er en god idé at få fat på din lokale maler, når der skal udføres et stykke malerarbejde. Du kan få et godt tilbud på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder