Sådan finder du en dygtig bedemand

11 November 2021
Steffen Hansen

editorial

Det er mange fordele ved at få en bedemand til at hjælpe dig med at planlægge en bisættelse. Det er aldrig nemt at skulle sige farvel til en man har kær, og det gør ikke situationen nemmere, når du har fået ansvaret for at planlægge bisættelsen selv. At planlægge en bisættelse alene kan være en følelsesmæssig og udmattende proces. Heldigvis kan du hyre en bedemand til at hjælpe dig, så du kan få den ro og tid, du skal have for at bearbejde sorgen. Læs med i dette indlæg om, hvordan du finder en dygtig bedemand til at hjælpe dig med at planlægge bisættelsen. 

 

image

 

1. Find en bedemand, der er nær dig

Det er altid en god idé, at du finder en bedemand, der er tæt på dig. På denne måde slipper du og bedemanden for at skulle køre i længere tid for at komme frem. Det er rart at have bedemanden tæt på sig, når i skal i gang med at finde ud af, hvad bedemanden skal hjælpe dig med. Det er nemmere at mødes fysisk, fremfor at planlægge alt over telefonen. Ofte kan der opstå miskommunikation, og så er det bedre at mødes fysisk for at få talt og planlagt alt. 

 

2. Hvad kan bedemand tilbyde i services?

Bedemand har en lang række af kompetencer, som du kan drage nytte af. Hvis du ikke ved, hvad du skal kigge efter i kvalitet, når det kommer til valg af urne eller kiste, så kan en bedemand hjælpe dig. Herudover kan en bedemand hjælpe dig med at få planlagt blomsterne til bisættelsen i samarbejde med den lokale blomsterforhandler. Så slipper du for at skulle ringe og bestille blomsterne selv.

 

3. Spørg til en pris

At hyre en bedemand er en serviceydelse, som man betaler for. Selvom det ikke er det, man tænker mest over i denne forbindelse, så kan prisen godt variere blandt de forskellige bedemænd. Afhængigt af den mængde af arbejde, som du påfører bedemanden, så vil prisen også være herefter. Hav derfor lidt en idé om, hvad du gerne vil have hjælp til, og hvad du kan ordne selv. 

More articles