Få dit trægulv lyst og flot igen med en gulvafslibning i Lyngby

04 april 2019
Astrid Pedersen
Få dit trægulv lyst og flot igen med en gulvafslibning i Lyngby

Et lækkert trægulv, som er blevet passet og plejet gennem årene, har måske nok patina – men vil stadig synes smukt og charmerende. Den mest populære form for efterbehandling af trægulve er i disse år sæbebehandling, som efterlader gulvets overflade lys, glat og ensartet.

Når et gulv netop har modtaget en gulvafslibning, og er blevet grundigt behandlet med sæbe, er det ganske uimodståeligt. Den fede sæbe, som arbejds ned i træværket under sæbebehandlingen, skaber en beskyttende og mættet hinde i gulvets overflade, og gør det både smukt at se på og behageligt at betræde. Et sæbebehandlet gulv vil have et ganske særligt skær, som afstedkommes af det hvidlige pigment i sæben, og kan lyse hele stuer op på nærmest magisk vis.

Dit sæbebehandlede gulv kræver megen pleje

Til gengæld for sin bjergtagende skønhed, kræver dit sæbebehandlede gulv en del opmærksomhed fra din side. Mindst én gang om ugen bør du sætte et par timer af til at vaske gulvet med en særlig sæbe, som virker plejende og vedligeholdende. Sæben skal skures grundigt ind i træværket, hvor den vil styrke den eksisterende sæbehinde, og bidrage til gulvets beskyttelse mod slitage.

Forsømmer du gulvvasken i blot et par uger, vil slidspor og pletter hurtigt begynde at optræde. Og så er det for sent at forsøge at redde gulvet ved gulvvask. Du kan ikke længere forebygge, kun helbrede – og dette sker ved hjælp af en grundig gulvafslibning.

Frisk gulvet op på ny med en professionel gulvafslibning

Det tilrådes, at du benytter dig af en dygtig og erfaren håndværker, når dit gulv står for en gulvafslibning. En rigtig gulvmand vil kunne garantere dig det optimale resultat – og så slipper du samtidig for selv at skulle udføre det tunge og slidsomme arbejde. En gulvafslibning behøver tilmed ikke at koste en bondegår. Du kan få et uforpligtende tilbud på en billig gulvafslibning hos gkservice.dk

Flere Nyheder