Den her altandør kan du også bruge i et andet tilfælde

30 June 2022
Anders Lundtang Hansen

Det er måske lidt besværligt, hvis den her altandør fra Klarfönster er en etage oppe eller flere, men det kan lade sig gøre, men ellers er det bedst, hvis den er nede i plan med jorden, eller man bare lige skal nogle trin op eller hive sig lidt op.

For man har nok prøvet det før, at man er kommet hjem, og så har man opdaget, at man har glemt hovednøglen til hoveddøren.

Heldigvis ved man så, at altandøren står åben, eller man ved, hvor man har gemt ekstranøglen til den i sådan en situation som den her.

For der er ikke mulighed for at rejse retur og finde nøglen, selvom du måske ved, hvor den til hoveddøren er – eller også er klokken blevet for mange til det.

Hvis du ingen anelse har om, hvor hovednøglen er, så må du få lavet en ny en anden dag og eventuelt udskiftet låsen, men nu handler det om at komme ind.

Altandörr

Altandøren gør, at du trods alt kan komme ind

Det er ellers sjældent, at altandøren her bliver brugt som alternativ indgang til hjemmet, for du er bange for, at folk vader ind med sko, der er jord under.

Det er kun lige naboen, der trods alt har en grund, der går lige op til din til bagsiden, hvor din altandør er, så det er nemmere for ham at tage den vej.

Ellers må naboens unger også bruge den samt katten til den lille kattelem – du ikke kan komme gennem – men det er så også dét.

Heldigvis finder du da også nøglen til altandøren og kan komme ind, for selvom der er andre hjemme, så ville du ikke vække dem ved at ringe på ved hoveddøren, når du trods alt havde den her mulighed.

Og den mulighed kan da komme på tale at bruge igen en anden god gang.

More articles