Videoovervågning – når boligen skal beskyttes mod indbrud

13 March 2022
Astrid Pedersen

editorial

I Danmark finder hvert år i titusindvis af indbrud sted i private hjem. Det er ikke nogen rar oplevelse at finde sin bolig gennemrodet og tømt for værdier når man kommer hjem fra arbejde eller ferie. Og det er ubehageligt for hele familien når fremmede uden videre er trængt ind på éns private ejendom.

Derfor bør du gøre hvad du kan for at sikre din bolig mod indbrud. Dette kan du gøre ved at skifte samtlige låse i boligens døre ud med mere sikre af slagsen, samt montere låse på terrassedøre og større vinduespartier. På den måde kan du sikre at indbrudstyve har svære arbejdsvilkår, og begrænse skaderne forbundet med et indbrud.

Vælger du at supplere låsene med et effektivt alarm system kan du ydermere reducere risikoen for indbrud ganske markant. Og den mest effektive indbrudssikring får du med videoovervågning.

Hvorfor skal jeg opsætte videoovervågning?

Når du opsætter overvågningskameraer til videoovervågning kan du sende et signal til tyven om at du tager beskyttelsen af din private bolig seriøst.

videoovervågning

Blot det at du monterer udendørs overvågningskameraer med dertil hørende mærkning kan afskrække de fleste potentielle misdædere. Tyven ved godt at hvis der sidder overvågningskameraer udenfor, så er der sikkert også nogle stykker inden døre. Og så vil han formodentlig opgive missionen.

Kan jeg selv sætte overvågningskameraer op?

Du kan sagtens selv montere og installerer overvågningskameraer. Det er blot et spørgsmål om at finde de rette kameraer i høj kvalitet ledsaget af udførlige vejledninger. Det er faktisk rigtig nemt – og det behøver ikke at koste dig spidsen af en jetjager.

Hvor kan jeg købe udstyr til videoovervågning?

Hos DKKamera kan du finde billigt og brugervenligt videoovervågning udstyr. Du kan vælge mellem forskellige pakker som indeholder såvel overvågningskameraer som diverse udstyr og materialer til opsætning og montering. Se dem alle på dkkamera.dk.

More articles