Videoovervågning – effektiv og billig sikring af familiens hjem

13 March 2022
Astrid Pedersen

editorial

Hvert år anmeldes mange tusind indbrud i private hjem til politiet – og det er langt fra dem alle som bliver opklaret. Det er derfor en god idé at sikre familiens bolig mod indbrud, for eksempel ved hjælp af moderne låse systemer og alarm. Og så kan du sætte trumf på med videoovervågning.

Effektiv indbrudssikring med videoovervågning

Med videoovervågning kan du beskytte din bolig imod indbrud i mere end én forstand. Foruden knivskarpe optagelser af alle, som uretmæssigt trænger ind på dine enemærker, kan du ved hjælp af videoovervågning skabe en afskrækkende effekt.

Vælger du at opsætte et eller flere overvågningskameraer udenfor dit hus kan du, såfremt du vælger at gøre disse synlige og lade dem ledsage af tydelig skiltning, sende et tydeligt signal til tyveknægtene om at du tager sikring af din ejendom endog særdeles alvorligt.

videoovervågning

En potentiel misdæder vil efter al sandsynlighed opgive sit forehavende og finde et andet – knap så overvåget – sted at bryde ind. Og så har du faktisk afværget et indbrud uden det store besvær eller voldsomme omkostninger.

Den bedste dokumentation med videoovervågning

Skulle tyven på trods af alle advarsler vælge at bryde ind vil du med indendørs videoovervågning kunne dokumentere hele forløbet. Optagelserne kan bruges i forbindelse med politiets opklarings arbejde, og vil samtidig kunne fungere som dokumentation over for dit forsikringsselskab.

Det betyder at du hurtigere vil kunne få udbetalt din forsikringssum, og at der fra forsikringsselskabets side ikke vil herske tvivl om at et indbrud har fundet sted.

Hvor finder jeg de bedste kameraer til videoovervågning?

Hos DKKamera kan du købe overvågningskameraer og andet udstyr og tilbehør til videoovervågning til gode priser. DKKamera tilbyder overvågningspakker med varierende antal kameraer samt alt nødvendigt udstyr til opsætning og montering. Du kan læse mere, og se det store udvalg af overvågningspakker, i den online shop på hjemmesiden dkkamera.dk

More articles