Vær en forgangsperson ved at købe en Tesla

17 June 2021
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Tidligere latterliggjorde man sådan noget som el-biler, men nu er det næsten ved at vende sig rundt, og man tør næsten godt tænke sig, at om nogle årtier bliver man set ned på, hvis man kører i en bil, der benytter sig af fossilt brændstof.

For den slags forurener virkelig, og det kan være svært at tro på, men faktisk eksperimenterede man i bilens barndom med at lade dem køre på strøm, men det blev aldrig til noget.

Nu er teknologien så bravt udviklet, at man – specielt i Danmark – sagtens kan lade sig erhverve en elbil såsom en Tesla, da landet er fladt og lille, så man kan have mange ladestationer flere steder i landet; og der kommer nok flere til.

Selv brugte Teslaer er det muligt at købe.

Det siger noget om, at vi ikke længere er i barndommen med elbiler, men det faktisk er noget, som der er kommet for at blive.

Udskift hellere nu end senere til en Tesla

Så hvis du vil gøre noget godt for miljøet og sådan set være med på moden, så er det bare med at købe sig en Tesla, om det er en, der er brugt eller ny.

De problemer, man oplevede med dem tidligere, er så småt ved at blive rettet til, og det kan økonomisk og miljømæssigt virkelig svare sig at få sig en elbil i form af en Tesla.

Faktisk kan man godt forvente, at den slags biler kommer til at stå i (endnu) høj(ere) kurs, som der er flere og flere mennesker, der vil eje sådan en.

Når du så har din Tesla, så er det bare med at udbrede det gode budskab om bilens fordele til din omgangskreds, for stort set alt peger i retning af, at vi får en fremtid, hvor det er elbilerne som Teslaer, der kommer til at dominere.

More articles