Vælg en Tesla – for miljøets skyld

23 June 2021
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at give dit køretøj en grønnere profil, og vil du stadig gerne køre med stil? Så bør du overveje at vælge en Tesla.

Hvorfor skal jeg vælge en Tesla?

Det er almindeligt kendt at Tesla er kongen af elbilerne.

Når man ser en Tesla komme glidende lydlyst gennem trafikken er det de færreste som kan være i tvivl om at her kommer en bil af en vis kvalitet. Fra yderst til inderst vil en hvilken som helst Tesla model være præget af lækkert design, kvalitets materialer og top of the line elektronik.

En Tesla repræsenterer det ypperste inden for bil design og intet er overladt til tilfældighederne. Lige fra lyden af bildøren og duften af indtrækket til det højteknologiske udstyr og den særdeles effektive udnyttelse af energien i motoren er Tesla lysår foran sine konkurrenter ud i elbil genren.

Samtidig er en Tesla designet og bygget til at kunne holde. Med en Tesla har du en elbil som du kan have glæde af igennem mange år. Og derfor er en Tesla det rette valg for dig som ønsker dig varig køreglæde, et høj niveau af sikkerhed på vejen, og elektronisk udstyr som ikke går bag af dansen lige foreløbig.

Er en Tesla ikke dyr?

Det er klart at en bil i den klasse som Tesla tilhører ikke er det billigste valg. Samtidig er afgifterne på nye biler i Danmark så urimeligt høj at det hurtigt vil kræve et stort bil lån at finansiere købet af en Tesla fra ny.

Hvis du ikke ønsker at gældsætte dig for et køretøjs skyld kan du i stedet vælge at tage et kig på det danske brugtvogns marked. Her vil du nemlig findet et skarpt udvalg af brugte Tesla modeller i fin og køreklar stand. Se annoncer for brugt Tesla til salg på Biltorvet.dk.

More articles