Vælg en professionel fagperson til gulvafslibning Frederikssund

30 August 2018
Astrid Pedersen

editorial

Afslibning af trægulve er en nem og billig løsning, hvis du er træt af at kigge på dine slidte gulve. Langt de fleste trægulve kan sagtens reddes med en effektiv gulvafslibning, også selv om de ser utroligt triste og slidte ud. Du vil blive overrasket over resultatet, når en professionel gulvmand har foretaget en grundig gulvafslibning i dit hjem, fulgt op af en beskyttende og plejende efterbehandling.

Alle pletter, misfarvninger, ridser og skrammer, som sidder i træværkets overflade, vil være forsvundet, og erstattet med en skinnende og ensartet overflade, som er en fryd for øjet og behagelig at betræde. Dine gulve vil lyse dine rum op på en måde, som du før ikke ville have troet mulig. Og du vil finde helt ny motivation til at vedligeholde dit trægulv, hvis det får lov at starte på en frisk med en gulvafslibning.

Hvordan ved jeg, om mit gulv trænger til en gulvafslibning?

Hvis dit trægulv er så slidt, at det kun kan få sit flotte look tilbage ved en gulvafslibning, kan det tydeligt ses i gulvets overflade. Der vil være spor efter slid de steder, hvor gulvet oftest anvendes – det vil sige, foran diverse møbler, rundt om spisebordet, og i forbindelse med gennemgange i stuer og værelser. Her vil gulvets beskyttende belægning slides af hurtigst, og træværket efterlades ubeskyttet og blottet – og dermed særligt sårbart og modtageligt over for støv og snavs, som trædes ned i gulvet og aflejres i træværkets fibre. Det er også i disse områder, der opstår pletter fra spildt saftevand, rødvin, kaffe eller andre farvede væsker. Det udtørrede og porøse træværk suger væske til sig som en anden svamp. Og det er umuligt at vaske disse skjolder bort med vand og sæbe.

Professionel gulvafslibning – det bedste valg

I stedet kan du kontakte en professionel gulvmand, som kan hjælpe dig med en grundig gulvafslibning, med efterfølgende beskyttende behandling. Læs mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-frederikssund/

More articles