Vælg den rigtige boligadvokat; boligadvokat

31 May 2021
Johanne Hansen

editorial

Hvornår ved du, om du har valgt den rette boligadvokat?

Når du står og skal lave et huskøb – hvad enten det er dit første eller dit sidste – er det vigtigt, at du har styr på det praktiske og ikke mindst formalia. Af samme årsag, kan det nogengangen selv være svært at overskue at danne sig et overblik og derfor vælger mange en boligadvokat til selvsamme komplikationer. 

Men når du står og skal vælge den helt rigtige boligadvokat, er der en særlig bestemt ting, du kan overveje at undersøge? Om de egenligt tager penge, hvis der ingen handel kommer …

Det er nemligt vigtigt at være klar over, at på et boligmarked, som det vi kører her i 2021, kan det være en god idé at indse, at det måske kommer til at tage lidt længere tid end normalt at finde sit drømmehus. Boligmarkedet har i princippet aldrig været strammere og derfor kan man også skulle gå igennem mange huskig, før man finder det rigtige. 

Med et uforpligtende opstartsmøde og med et løfte om ikke at tage penge for de handler, der ikke bliver til noget, er du garanteret end smertefri proces, hvor dig og din boligadvokat i stille og roligt tempo, kan finde den helt rette bolig til dig. 

Alt det lavpraktiske

Din boligadvokat kan derudover hjælpe dig med en tinglysning, som oftest går hånd i hånd med afviklingen af skødet. Noget du oftest selv kan finde ud af, men som kræver tid og fordybelse, og som ved en enkelt tastefejl kan risikere at få irritererende følger. 

Derfor er det slet ikke en dårlig idé at få en boligadvokat, der også tilbyder gratis indledende møder uden at “charge” for handler, som ikke bliver foretaget – men også bare at vælge én boligadvokat, fordi du får brug for ham eller hende til alt det praktiske.

Læs mere om tinglysning og fast ejendom lige her: https://eboligadvokat.dk/tinglysning-fast-ejendom/.

More articles