Undedørs LED skilte kan anvendes flere steder, end man måske tror

24 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Undedørs LED skilte kan anvendes flere steder, end man måske tror

Hvis man lige lukker øjnene og prøver at se udendørs LED-skilte for sig, så tænker man nok på skilte, der relaterer sig til firmaer, barer, bodegaer, værtshuse, restauranter og videre, som gerne vil gøre opmærksom på dem selv, tilbud, åbningstilbud og videre.

Man finder også den slags ved natklubber, diskoteker og videre, for selv i de lyseste måneder i Danmark kan det blive mørkt nok til, at man bliver nødt til at sætte lys i ens skilt, hvis man for eksempel holder døgnåbent eller sent åbent.

Men disse smarte og praktiske skilte kan også bruges mange andre steder, der måske ikke er lige så permanente, men stadig virkelig vigtige at benytte sig af.

Det vil vi prøve at – pun intended – at belyse i dette skriveri.

For eksempel kan man bruge mange forskellige typer af den slags skilte ved udendørs-arrangementer, for de kan også bruges om dagen, når man virkelig vil oplyse og informere folk, hvor der er mange, der kan have svært ved at se for andre.

Det kan være til festivaler, kræmmermarkedet eller andet, hvor man gerne vil peges i retning fra alt fra toiletter til politi og forlystelser.

Den slags LED-skilte kan man så pakke ned efter brug, og så kan de genbruges ved næste arrangement af samme arrangør eller sælges til en, der begår sig med samme slags.

Senere kan disse skiltes med lys i tilpasses den nye begivenhed.

LED-skilte med lys i er også praktiske at bruge ved for eksempel trafikuheld, hvor man hurtigt skal have en vogn for at skilte med, hvor folk skal køre hen.

Forestil dig en regnvejrsdag om natten. Her vil de lysende og helt blinkende LED-skilte virkelig kunne være til stor hjælp for både brandvæsen og politi.

Disse skilte bliver også pakket ned efter brug, men de skal altid fungere for at kunne bruges ved hurtigt udrykning.

Flere nyheder