Troldtekt træbeton – ideel lyddæmpning til væg eller loft

28 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er akustikken i dine kontorer eller på fællesarealerne i bygningen ganske ulidelig? Så bør du sørge for at få opsat passende lyddæmpning. Og her kan du med fordel anvende Troldtekt træbeton.

Hvad er Troldtekt træbeton?

Troldtekt er en særlig form for lyddæmpende materiale som er fremstillet af træ materiale og cement. Det lette og naturlige materiale give såvel optimal lyddæmpning som et fornuftigt indeklima idet pladerne er med til at regulere luft fugtigheden i rummet.

De særdeles lyd absorberende plader er fremstillet af en blanding af træ og cement som stammer fra bæredygtig dansk produktion. Troldtekt er udviklet i Danmark, og folkene bag sætter en stor ære i at basere fremstillingen af de lyd absorberende plader på materialer som er udvundet på dansk jord i overensstemmelse med diverse bæredygtigheds principper.

Således stammer træet i Troldtekt udelukkende fra rødgran som er en fornybar og CO2 neutral ressource idet der plantes flere træer end der fælles i forbindelse med produktion af Troldtekt. Desuden optager træet under sin opvækst lige så meget CO2, som der udledes i forbindelse med træpleje samt fældning, transport og forarbejdning.

Cementen i Troldtekt er fremstillet på Aalborg Portland som er kendt for sin miljø og klima venlige produktion af blandt andet cement og beton produkter. Også her stammer råvarerne fra den danske undergrund i form af sand og kridt – og produktionen er certificeret efter miljøledelses systemet ISO 14001 og det europæiske miljøledelsessystem EMAS.

Du får således et på én og samme tid effektivt og bæredygtigt produkt når du vælger Troldtekt træbeton som lyd dæmpende materiale. Og så kan du selv vælge hvilken tekstur, farve og størrelse dine Troldtekt plader skal have.

Køb Troldtekt træbeton online

Du kan med fordel købe billig Troldtekt hos dit online byggemarked 10-4. se det store udvalg af Troldtekt plader i den online shop på 10-4.dk

More articles