Tre tips til valg af gulvfirma

25 October 2021
Steffen Petersen

editorial

Når man skal have lavet noget ved sit gulv derhjemme, så kan det være aktuelt, at man tager fat i et gulvfirma, som kan hjælpe med opgaven. Men hvad skal ud være opmærksom på, hvis du skal finde et gulvfirma? Vi har fundet 3 tips, som kan hjælpe dig på vej, så du ikke ender med at blive snydt.

Læs anmeldelser

Ligegyldigt hvad man ønsker at få hjælp til, så er det altid en god idé at starte med anmeldelser. Det er en god måde, hvorpå man kan sortere firmaer fra, som ikke har alt på det rene. Ved at læse anmeldelser kan du få et indblik i, hvordan firmaet har behandlet tidligere kunder, om deres resultat er som det bør være, og om andre kan anbefale dem som firma.

Find en i lokalområdet

Det anbefales altid, at man finder en i lokalområdet, når man skal hyre den ene eller anden slags håndværker. Dette skyldes, at man ved at finde en der bor tæt på typisk kan spare penge, da man ikke skal medregne transport tid. Derudover kan man nemmere komme i kontakt med dem, hvis der er problemer i forløbet, eller hvis man er utilfreds efterfølgende. En måde du kan finde et firma nær dig, er ved at søge efter det på Google, hvor du eksempelvis kan søge på “gulvsliber Randers”.

Få altid flere tilbud

Sidst men ikke mindst, så anbefales det, at man får mere end et tilbud. Dette skyldes, at man ved at få flere tilbud kan sikre sig selv mod at betale for mig, og at man ikke takker ja til et tilbud, hvor man kunne have fået mere for pengene et andet sted. Ved at få flere tilbud kan du sammenligne de tilbud du har fået, men også bruge dem til at forhandle prisen, ved at sætte dem op mod hinanden, hvor du inddrager virksomheden, som du ønsker at presse i pris.

More articles