Tre ting du kan opgradere din stue med

21 October 2021
Steffen Petersen

editorial

Man kan godt blive træt af at se på det samme hver dag. Måske har du længe haft lyst til at få opgraderet dit hjem med enten ny maling, nye plakater eller noget tredje. Der skal bare ske noget nyt. Det har vi hjulpet dig med i dette indlæg. Her har vi nemlig listet tre idéer til, hvad du kan gøre for at opgradere din stue. 

1. Ny maling på væggene

Du kan overveje om der skal en ny farve ind i din stue, for at bryde med lidt med farvespillet. En ny farve på væggen kan gøre en stor forskel på det overordnet look i din stue. Du skal naturligvis finde en farve, der passer med de andre farver, der er i din stue. Du kan få konsultation med en maler, der kender til farvesammensætninger til at hjælpe dig med at finde en farve. Ellers kan du også gå med en neutral farve, der matcher med fleste farver.

2. Få slebet dine gulve

Hvis du har pæne trægulve i dit hjem, som du synes ser lidt slidte ud, så kan du overveje at få dem slebet. Med gulvslibning kan du få fjernet gulvets øverste lag, så alle slidmærker eller tidligere oliebehandlinger bliver slebet væk. Her kan du få lagt en ny behandling, der forsegler træet bedre og gør, at træet er mere modstandsdygtig overfor nye mærker. Din stue er et fællesrum, hvor mange opholder sig og går rundt. Derfor kan dine trægulve måske trænge til en god omgang slibning for at give din stue en opgradering. Du kan bestille tid til gulvslibning ved at finde et firma på internettet. Hvis du bor i området af Hillerød, så kan du skrive i Googles søgefelt: “gulvsliber hillerød” og se mulighederne, der kommer frem. 

3. Plakater på væggen

Plakater kan også give din stue en nyt look. Det kan være mønstre eller motiver, der gør noget særligt med æstetikken i rummet. Plakater kan bringe liv ind i rummet, så det ikke ser så trist ud med bare vægge. Derfor kan du stærkt overveje at få købt nogle nye plakater, der afspejler din personlige smag. Du kan finde stort set alle typer af plakater, med forskellige stilarter og motiver. 

More articles