Tre lejligheder hvor brunch ud af huset er den perfekte løsning

17 October 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Skal du holde en fest, har du måske overvejet, om brunch ville være det rette at servere. I princippet kan du jo servere brunch ud af huset til alle former for fester. Der er dog nogle, hvor det er mere oplagt end andre at gøre det. Vi kommer ind på tre af dem her. Vi er blevet inspireret til artiklen af Kokken og Jomfruen. Det er et cateringfirma, der leverer brunch til en række forskellige lejligheder. Se mere her

1. Barnedåb 

Skal I holde barnedåb, vil brunch ofte være den oplagte løsning i forhold til, hvad I skal servere af mad. Ofte kommer I tidligt fra kirken, når I holder barnedåb. Derfor kan det være rart, at I kan sætte jer og spise med det samme. Det vil være for voldsomt at skulle gå i gang med en stor frokost klokken 10 om formiddagen, men der er brunch perfekt. Det lægger også op til, at I sidder og spiser i mange timer. 

2. Rund fødselsdag

En rund fødselsdag er en anden anledning, hvor det vil være oplagt for dig at servere brunch. I hvert fald hvis du gerne vil holde den mere uformel. Der er jo ingen, der siger, at I skal holde en stor fødselsdag, hvor I fester hele natten, selvom du fylder rundt. Hvis det passer bedre med det sted, du er i dit liv, at I mødes til brunch, kan I jo gøre det. Det kan for eksempel være, hvis du har små børn.  

3. Konfirmation 

Konfirmation kan både være en stille og rolig affære og noget, der trækker ud hele natten. En brunch kan i princippet lægge op til begge dele. Hvis dit barn skal konfirmeres i en kirke, hvor der også er mange andre hold af konfirmander, kan det være, at I har fået en af de tidlige tider. Der kan det være smart at servere brunch, når I kommer fra kirken. På den måde kan dine gæster klare sig, til der bliver serveret aftensmad. 

More articles