Træbeskyttelse – Dækker, beskytter, forskønner

26 July 2020
Athene Eriksen

Træbeskyttelse – En investering i dit træværk 

Når du får udført renovationer på træværket i dit hjem, er en vigtig del af færdiggørelsen, den træbeskyttelse som bliver påført bagefter. Dette hjælper til at sikre holdbarheden af dit færdige resultat, ved at beskytte træet imod diverse udefrakommende vejrfænomener og kilder til slitage. Det hjælper også til at holde overfladen flot og præsentabel, ved at tilføre en ud af de mange, nøje udvalgte nuancer på vores farvekort.

GORI 612 er et af de mest effektive produkter på markedet, til at optimere levetiden og standarden af dit træværk. Formlen til denne træbeskyttelse er vandbaseret og giver dit træ en kraftig og slidstærk overflade. Det vil have en specielt stærk effekt på nyt træ, da dette vil absorbere beskyttelsen helt, uden andre tilførte kemikalier fra tidligere påførte produkter.

 

Ved brug af denne professionelle træbeskyttelse, er dette de resultater du vil kunne forvente at opnå: 

• Vandafvisende – resistens imod optagelsen af vand 

• UV-beskyttelse – Bleges ikke af solen 

• Hæmmer angreb af skimmel og andre typer belægninger på træet 

• Mindsker slid og bevarer derved overfladen på træværket 

• Velegnet til farveskift – Også fra mørke til lyse nuancer 

• Holdbarhed – op til 15 år 

Uanset om du har brug for at give det sidste finish, til dit nye byggeri eller om du ønsker at give nyt liv til det gamle, så er GORI 612 det ideelle produkt. Det giver beskyttelse fra diverse årsager til slid og giver samtidigt nogle klare og fremtrædende æstetiske effekter til dit træ. For at sikre smukke resultater, som du kan nyde mange år ud i fremtiden, så er træbeskyttelse en vigtig investering, i kvaliteten af dit hjem. 

Ønsker at at vide mere om GORI 612, vigtigheden af træbeskyttelse, farve-palletter og andre effekter denne kan bidrage med? Så kan du med fordel se med her, for mere information på emnet. 

More articles