To gode råd til hvordan du finder et gulvfirma

12 October 2021
Steffen Petersen
image

editorial

Der er mange gulvfirmaer, der tilbyder services inden for gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvlægning. Derfor kan det godt være svært at finde et godt gulvfirma, der kan levere varen. Det kan du finde hjælp til i dette indlæg. Her vil vi nemlig give dig to gode råd, om hvordan du finder et godt gulvfirma. 

1. Få hjælp fra bekendte

Hvis du har familiemedlemmer eller folk i din vennekreds, der har erfaring med gulvfirmaer, så skal du henvende dig til dem. Det er altid rart at høre, hvad andre har haft af oplevelser med et givent gulvfirma. Det kan være alt fra om, gulvlæggerne var venlige, overholdte tiden, til om prisen var fornuftig og overkommelig. Det kan også virke mere sikkert at spørge dine bekendte, fremfor at stole udelukkende på gulvfirmaets hjemmeside. De kan godt få tegnet et pænt billede af, hvordan de er som firma. Men det kan godt være anderledes i virkeligheden. 

Du kan finde gulvfirmaer ved bruge Google. Her kan du skrive den specifikke ydelse, som du søger, kombineret med den by, du bor i. Det kan f.eks. være “gulvafslibning helsinge“. Så kan du se, hvilke firmaer Google henter frem til dig og hvem der befinder sig tættest på dig. 

2. Indhent flere tilbud

Et godt råd vil også være, at du kontakter flere forskellige gulvfirmaer, end blot en. Vi anbefaler, du som minimum kontakter et sted mellem 2-3 gulvfirmaer. Det er med til at give dig et bedre overblik over, hvad de forskellige gulvfirmaer kan tilbyde i services. Det kan være, du søger en bestemt behandling til dit gulv, som et gulvfirma ikke kan klare. 

Hvis du har et stramt budget, så kan det, at indhente flere tilbud fra gulvfirmaer, også hjælpe dig. Så undgår du at blive snydt, hvis det er et andet gulvfirma kan klare projektet for dig til en billigere pris. Ring derfor til 2-3 gulvfirmaer og få et uforpligtende tilbud fra dem. 

More articles