TNT Danmark – når din internationale pakke skal sikkert frem

05 November 2018
Astrid Pedersen
TNT Danmark - når din internationale pakke skal sikkert frem

Den danske portal pakke.dk er en service til dig, som har behov for at finde den billigste pris på forsendelse samt den mest optimale forsendelses metode. Markedet for forsendelser kan godt være vanskeligt at overskue – og det er ikke altid, det synes lige oplagt, hvilken operatør, man bør vælge.

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, når man står for at skulle vælge en forsendelses model, for eksempel forsendelsens type (pakke, dokument, palle eller container), destinationen, og forsendelsens størrelse. På pakke.dk kan du, ved indtastning af disse faktorer i det smarte pris sammenlignings modul, blive præsenteret for de billigste forsendelses modeller fra de mest anvendte fragt- og distributions operatører. Blandt disse finder du aktører så som Post Nord, TNT, DAO, GLS, DHL og Bring, som hver især har deres forcer og fordele.

Vælg TNT som din internationale forsendelses aktør

Skal du for eksempel sende pakker eller andre former for forsendelse på tværs af landegrænser eller endog kontinenter, er TNT det oplagte valg. TNT har gennem de seneste årtier markeret sig på det internationale marked som leverandør af fragt- kurer- og distributions services til især erhvervslivet. TNT har stor erfaring med – og ekspertise inden for – hurtig og effektiv ekspedition af erhvervs forsendelser for såvel store som små virksomheder. Uanset om du står for at skulle ende enkelte pakker eller større colli forsendelser – eller måske fortrolige dokumenter – til lande inden for eller uden for Europas grænser, kan TNT tilbyde professionel håndtering af din forsendelse.

Bestil din forsendelse med TNT Danmark på pakke.dk

Hvis du vil finde den bedste og billigste forsendelses model med TNT, kan du benytte prisberegneren på pakke.dk. Og når du har fundet din foretrukne model, kan du tilmed bestille forsendelsen direkte via pakke.dk – og følge din forsendelse fra dør til dør med pakke.dk’s tracking app.

More articles