Tips til at finde en prisbillig VVS’er på Amager

16 February 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Et VVS-firma kan hjælpe med at løse mange forskellige opgaver i hjemmet. Du kan blandt andet få hjælp til at få monteret et toilet, et bad eller installeret et håndvask. En VVS kan også hjælpe med at installere hårde hvidevarer eller trække vand ind i en ny ejendom. Der er sjældent en opgave der er for lille eller for stor til en VVS’er kan løse det. 

Når du skal vælge en VVS’er, kan du generelt forvente et højt fagligt niveau. Det skyldes, at man skal have gennemført en særlig uddannelse for at kunne kalde sig VVS’er i Danmark. Herudover skal man ansøge om en autorisation hos tilsynsmyndighederne for at må udføre arbejde på vegne af en virksomhed. Det er processen for at kvalitetssikre det arbejde der bliver udført i private hjem. Der er det også et krav fra et forsikringsselskab er der er visse opgave som kun må udføres af en autoriseret VVS’er, hvis det skal dækkes af forsikringen ved en evt. vandskade. 

Hvad skal du være opmærksom på?

Det kan være en jungle at finde rundt i, når du skal vælge hjælp til VVS. Der er mange at vælge mellem, hvorfor det kan være svært at skelne, hvem der er bedst til at udføre opgaven. Derfor bør du starte med at søge lokalt i den by, hvor opgaven skal udføres. Det vil som regel også vise sig at være det billigste, da du ikke skal betale for de transportomkostninger der ellers vil komme oveni. 

Gode indikationer at gå efter er blandt andet at se efter, hvilke opgaver den aktuelle VVS’er er specialiseret i samt om det er en VVS’er der har gode kundeanmeldelser.

Hjælp til at vælge den rette VVS’er på Amager

Hvis du leder efter en pålidelig, kompetent og prisbillig VVS’er på Amager, kan vi varmt anbefale dig at vælge caavvs.dk. De er kendt for at sætte en ære i deres håndværk. 

More articles