Tag ikke et vibrator æg med ind på en stripklub

02 November 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Generelt skal du ikke tage sexlegetøj med på stripklubber, medmindre det er exceptionelt tilladt, men et vibrator æg er bare nemmere at skjule, når man skal ind, og man kan måske endda nogle gange undgå at blive opdaget, når man bliver visiteret.

Der er jo generelt en afstand mellem podiet, hvor underholdningen foregår med stripperen, og så der, hvor folk sidder bænket og bliver underholdt.

Men bare fordi det er liveunderholdning, så skal man jo ikke deltage mere, end hvad der er høvisk og tilladt og uden at bryde den barriere, der er mellem performer og publikum.

Man hopper jo heller ikke ind på en fodboldbane og deltager som spiller på ligefod med de andre spillere, ej heller tordner man op en scene under en koncert og griber et instrument og er med, medmindre man har fået lov.

Begge dele er ulovligt og fører altid en udsmidning med sig og nogle gange endda også en stor bøde med sig.

Så selvom du kan skjule et vibrator æg, så skal du ikke tage det med ind på stripklubben.

Nogle mennesker bliver måske så kåde og berusede, at de tror, de kan tillade sig alt, og at alle andre vil bifalde dette, men sådan er tilfældet ikke. Alle vil gerne underholdes derinde på lige fod og have opmærksom fra den optrædende.

Dog sker det, at visse besøgende tror, at stripperen direkte henvender sig til en med en opfordring til at gøre mere og ligefrem er efter en på den fede måde, men sådan ligger landet ikke. Det er en kunstner, der optræder, og sådan skal det være.

Også hvis man får en lapdance, skal man lade hænderne være i ro og ikke røre ved noget.

Skulle man tage det videre, kan det være, man er på sådan en stripklub, hvor man kan købe en speciel ydelse af stripperen efterfølgende, hvor man så måske må få lov at bruge vibrator ægget. 

More articles