Tag dit Power BI kursus i København

12 September 2022
admin

editorial

IT-kurser kan gavne dig på mange måder, både professionelt og personligt. Ved at tage et IT-kursus lærer du ikke kun om nye teknologier og tendenser, men du udvikler også vigtige færdigheder som problemløsning, kommunikation og teamwork.

Hvis du ønsker at forbedre dine karrieremuligheder eller blot vil lære mere om den seneste udvikling inden for it-branchen, så er et it-kursus noget for dig!

Tag et Power BI kursus og bliv skarpere på analyse

Arbejder du for eksempel inden for market research eller business intelligence, kan du med fordel opgradere dine kompetencer inden for Microsoft Power BI. Power BI er en tjeneste til forretningsanalyse, der leverer indsigt, så du kan træffe bedre beslutninger. Det er en cloud-baseret tjeneste, som du kan bruge til at oprette rapporter, dashboards og datamodeller. Du kan også bruge Power BI til at dele dine rapporter og dashboards med andre personer i din organisation.

power bi kurser

Når du opretter en rapport i Power BI, kan du tilføje fliser, der indeholder visualiseringer af dine data. En visualisering er en grafisk repræsentation af dataene i din rapport. De typer visualiseringer, som du kan tilføje til en rapport, omfatter bl.a:

-Diagrammer

-Kort

-Billeder

-Tekstbokse

Du kan også tilføje filtre til dine rapporter, så du kan filtrere de data, der vises i visualiseringerne. Du kan f.eks. filtrere en rapport, så den kun viser data for et bestemt land eller en bestemt region.

Find de bedste IT kurser hos 4D

Opgrader dine kompetencer i dag og se en øjeblikkelig forbedring af din virksomheds resultater! Du kan for eksempel sende dine medarbejdere på kursus i Microsoft Office 365, PowerPoint, Excel, Power BI, Business Intelligence, Azure, SQL eller DAX. Uanset hvad dine behov er, har 4D et kursus, der kan hjælpe dig!

IT-kurser fra 4D kan være med til at forbedre effektiviteten på arbejdspladsen og sikre, at virksomhederne forbliver konkurrencedygtige. Find dit Power BI kursus København på 4D.dk.

More articles