Styrk dine medarbejderes kompetencer med skarpe Office 365 kurser

05 May 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har din virksomhed eller organisation i lighed med mange andre valgt at udrulle mo 365 som fælles arbejdsplatform, er det en god idé at sikre medarbejdernes kompetencer, når det kommer til anvendelse af denne. Og det kan du med fordel gøre gennem et Microsoft Office 365 kursus.

Find det rette Microsoft Office 365 kursus hos 4D

Hvis du vil være sikker på at det Microsoft Office 365 kursus du vælger til dine medarbejdere holder et højt fagligt niveau bør du tjekke udvalget af kurser hos 4D. 4D er en dansk udbyder af IT kurser særligt rettet mod erhvervslivet.

Hos 4D finder du således en bred vifte af kurser omhandlende Microsofts produkter her under de enkelte applikationer som for eksempel Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft PowerPoint samt stand alone programmer så som Microsoft Power BI og platforme som Microsoft SharePoint og Microsoft Azure – og så selvfølgelig den cloud baserede løsning Microsoft Office 365.

Med et kursus i Microsoft Office 365 hos 4D vil dine medarbejdere være garanteret fuld valuta for pengene. De dygtige undervisere og kursus tilrettelæggere hos 4D vil altid søge at hjælpe hver enkelt kursist bedst muligt for at sikre at alle får det optimale ud af det intensive kursus.

Har du særlige ønsker til fokus områder, for eksempel sikkerhed ved anvendelse af Microsoft Office 365 eller om løsningen som en platform for samarbejde og videndeling, kan du altid tage en snak med underviserne om muligheden for at tilrettelægge undervisningen med specielt henblik på disse emner. Og du vil selvfølgelig altid kunne arrangere en skræddersyet workshop i Microsoft Office 365 for netop din virksomhed i samarbejde med 4D hvis du mener at der er behov herfor.

Du kan læse meget mere om Microsoft Office 365 kurser hos 4D i København, og finde det helt rigtige kursus for medarbejderne i din virksomhed eller organisation, på 4d.dk.

More articles