Spar penge med nye terrassedøre

28 April 2022
Lotte Hindsberg

De fleste danskere nyder at sidde ude på terrassen og nyde solen. Det skyldes sikkert, at det er så få dage om året, at det er muligt. Derfor er det også vigtigt at have døre som gør det nemt at komme ud på terrassen, så man kan nyde det gode vejr. Du kan se flere gode eksempler på terrassedøre hos klarvinduer.no. 

Er du i tvivl om hvilken type terrassedøre du skal vælge, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer. Både i forhold til hvilken type dør, men også om den skal have en ny og anden størrelse. Måske giver det god mening at få to døre ud til terrassen frem for en. Det har også den fordel at du får mere lys ind i din bolig og nemmere kan se ud i haven. Også om vinteren.

døre

Bedre isolering

Der er en anden årsag til at du med fordel kan få udskiftet din terrassedør, især hvis den er af ældre dato. Årsagen er isolering. Jo bedre din bolig er isoleret, jo mindre er din varmeregning. Du skal dog være opmærksom på at du skal udlufte din bolig. Jo bedre isoleret jo mere udluftning. Det kan lyde forkert. Men jo bedre din bolig er isoleret, jo dårligere bliver den udluftet og dårlig udluftning, er lig fugt og skimmelsvamp.

Derfor er det vigtigt at du husker at udlufte din bolig. Mindst to gange om dagen og mindst 10 minutter. Og det er ikke nok at åbne et vindue eller to. Vi snakker om gennemtræk. Det er også en god ide at åbne dørene til soveværelser, børneværelser og badeværelset når i tager på arbejde om morgen. Dermed er det nemmere at få luften udskiftet i løbet af dagen, inden i kommer hjem. Husk også at åbne vinduet op og tænd for emhætten, når du laver mad.

More articles