Smukke smykker med symbolik

29 October 2019
Louise Iversen
Smukke smykker med symbolik

Julen står for døren, og der skal indkøbes gaver – hvorfor ikke give noget helt specielt i år? Har du en pige eller kvinde nær, familie eller veninde, så overvej at forære hende et af de smukke smykker fra det danske smykkefirma HEIRING Jewelry. 

HEIRING har hovedsæde i den jydske by, Randers, hvor alle deres fine produkter laves med traditionsrig og håndværksmæssig snilde. HEIRING har meget at byde på – fingerringe, øreringe, armbånd, vedhæng og halskæder. De tilbyder en række forskellige smykkeserier, herunder skal nævnes to, der er særligt populære – og med garanti blive den bedste gave under træet!

HEIRINGs serie “FEATHER” består blandt andet af de skønneste vedhæng til halskæder. De er – som navnet antyder – formet som fjer, og kan fås i forskellige størrelser samt i sort oxyderet sølv, sterling sølv, rosa eller forgyldte. Mange begynder at samle på vedhængende så disse kan mikses og matches med hinanden – eller måske med vedhæng, der allerede ligger i smykkeskrinet i forvejen. Det kan også være, der allerede er en samler i familien? Da vil det være en endnu mere oplagt gaveidé. Smykker er en vidunderlig gave at få – og især smykker fra denne serie, da de kan bruges både til hverdag og fest. Og mon ikke modtageren vil sende dig en taknemmelig tanke hver gang det tages frem? 

En anden særdeles populær er serien “Guardian Angel”, der består af vedhæng formet som de sødeste skytsengle. Ikke blot er smykket smukt, budskabet er også – en skytsengel er et væsen, der altid bistår dig, omgærder dig med kærlighed, giver dig styrke og tro. Og hvilken bedre symbolik kan man finde til en gave til en, du har kær?

Smykkerne fra HEIRING fås online hos blandt andet Fangels.dk, der har et bredt sortiment og gode priser. Fragt og levering er desuden gratis i hele landet, og ved køb på deres hjemmesiden får du ydermere 10% rabat. 

Find din næste gave på https://www.fangels.dk/maerker/heiring.html.

More articles