Skal du flytte? Find en maler

08 February 2022
Steffen Pedersen
image

editorial

Hvis du står overfor at skulle flytte fra din gamle lejebolig, og gerne vil undgå at boligselskabet eller din udlejer, tager størstedelen af dit indskud, så er det en god idé at hyre en maler til at stå for at male din lejlighed. Det vil ofte være billigere end at lade boligselskabet eller din udlejer finde et firma, da de ofte finder nogle rigtig dyre firmaer. Man kan også male selv, men så er der stor chance for at din udlejer eller dit boligselskab vil sige, at det ikke er tilfredsstillende udført, og alligevel hyre et malerfirma. Så det kan være en fordel for dig at finde et malerfirma selv.

image

Find et malerfirma i dit netværk

Når du skal finde en maler og samtidig gerne vil have det så billigt som muligt, så er din bedste mulighed for dette, at forhøre dig i blandt dine venner, din familie, samt kollegaer og naboer. Hvis de har haft en god oplevelse med en maler eller med et malerfirma, så vil de med glæde anbefale det til dig og måske endda ligge et godt ord ind for dig. Det kan være det der gør, at du får en rigtig god pris på opgaven, og sparer endnu flere penge.

Find et malerfirma på internettet

Hvis man ikke kender nogen der kan anbefale et malerfirma, eller hvis man ikke har en maler i sit netværk, så er den hurtigste og bedste løsning af finde en på internettet. Det kræver ikke andet end at man skriver et par ord på sit keyboard og foretager et par klik med sin mus. Så har man adgang til kontaktinformationer på alle de forskellige malerfirmaer i ens nærområde. Vælg ikke det første og det bedste firma, men bed dem i stedet om at give dig et tilbud, så du kan vælge præcist det tilbud der matcher dine behov.

More articles