Skab værdi i hverdagen med mindfulness træning i København

11 September 2020
Pia Nielsen

Kroppen slapper af, sindet er i balance – det er mindfulness træning i København. Skab en hverdag i ro og balance, lær at meditere med Qi Gong træning, så du altid kan finde ind til det vigtigste. 

Lad mindfulness træning i København blive en del af dit liv…

Du behøver hverken at være smidig, rolig eller at kunne meditere på forhånd, når du tilmelder dig mindfulness træning i København. Det er redskaberne til at blive det, du lærer på kurset. Alle kan meditere, og alle kan inkorporere mindfulness i hverdagen i mere eller mindre grad. Det handler blot om at vide hvordan. 

Hvordan får du ro i kroppen?

En god balance og en rolig vejrtrækning er alfa omega, når du skal skabe ro i kroppen. Med mindfulness træning laver du forskellige øvelser, der stammer fra den kinesiske træningsform Qi Gong. I Kina dyrker selv meget gamle mennesker den skånsomme, men effektive træningsform, der styrker balance, koncentration og blodomløb. 

Det kræver styrke og omhyggelighed at lave de langsomme bevægelser, men når du har lært de forskellige stillinger, bliver de med træning hurtigt naturlige og virker afslappende på krop og sind. 

Sådan får du styr på tankerne

Når kroppen er i balance og vejrtrækningen regelmæssig og rolig er det nemmere at få styr på tankerne. Med meditation lærer du at lukke alt ude og bare lade tankerne flyde uden at bide mærke i dem.

Du kan bruge en flamme på et stearinlys til at kigge ind i, for efterfølgende at lukke øjnene og se flammen for dit indre blik. Du kan visualisere, at du er et skønt sted. Eller du kan koncentrere dig om en monoton og vedvarende lyd, når du skal opnå en meditativ tilstand. 

Du falder hverken i søvn eller mister bevidstheden om, hvad der sker omkring dig, når du mediterer – du lærer blot at ignorere det, så du kan samle tankerne om én ting. 

More articles