Sæt kulør på din bolig med hjælp fra det lokale malerfirma

25 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal væggene i din helt nye bolig renoveres forud for indflytning, eller trænger dit hus eller din lejlighed til en indvendig opfriskning? Så har du sikkert et klart billede af hvorledes det færdige resultat skal se ud.

Måske har du allerede besluttet hvilke farver der skal pryde væggene i dine stuer og værelser – og om der skal males kant eller laves effekter eller tekstur i malingen. Du har sikkert overvejet mulige teknikker som skal hjælpe dig med at nå dit mål, og måske endda lavet en liste over indkøb der skal foretages i den anledning. Men har du også overvejet om ikke det bedre kunne betale sig at lade en dygtig maler varetage opgaven?

Hvorfor betale sig fra professionelt malerarbejde?

Det kan i langt de fleste tilfælde allerbedst betale sig at lade en dygtig faglært maler forestå renovering af lofter, vægge og træværk. For det første vil en maler med mange års erfaring være bedst rustet til opgaven, og samtidig have de stærkeste forudsætninger for at levere et flot og holdbart resultat.

For det andet slipper du selv for at skulle rive en uge eller mere ud af kalenderen for at kunne komme i bund med det hårde og tidskrævende malerarbejde. Og for det tredje er det småpenge du sparer ved selv at male boligen. I hvert fald hvis man lægger de direkte udgifter til indkøb af udstyr og materialer sammen med det forventede tidsforbrug.

Du skal regne med at malerarbejde i høj kvalitet ikke er gjort med blot at smøre et par spande maling ud over væggene. Du kan sagtens risikere at skulle bruge mange dage på at forberede væggene, for eksempel fjerne gammelt tapet og væv, reparere puds, og slibe, vaske og prime væggene. Og så er det faktisk både billigere og nemmere at lade en dygtig maler stå for den indvendige maling af boligen.

Du kan finde din lokale maler på https://malerkanonen.dk/malerfirma/ 

More articles