Sådan finder du det rette malerfirma

20 December 2020
Camilla Skøtt

editorial

Leder du efter en maler, der kan klare at male alle vægge, lofter og måske endda vinduer i dit hjem? Eller bare en maler som kan male en enkelt væg i stuen? I virkeligheden er det ligegyldigt, hvor stort dit projekt er – du skal have fat i det rette malerfirma, og vi fortæller dig, hvordan du gør.

Internettet har om noget gjort det let af finde en håndværker, men det er ikke nødvendigvis let af finde en dygtig håndværker. Som regel vælger vi det første det bedst på Google – eller i hvert fald et af de øverste resultater – men er det også den bedste løsning? Næppe. Det er bare det firma, der har været bedst til at markedsføre sig online. 

Men.

Bare fordi man er god til at blive fundet på Google, er man som firma ikke nødvendigvis et dårligt valg heller. Du skal bare vide, hvad du skal kigge efter, så du ikke køber katten i sækken.

Vær kritisk, og brug din sunde fornuft

Når du indhenter tilbud på malerarbejde, er det første og vigtigste at huske, at hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det som regel netop det. 

Dernæst er det en god idé at være kritisk, når du læser de tilbud, du får. Spørg ind til, hvordan firmaet vil løse din opgave, hvilken type maling de bruger og hvor lang tid du kan forvente, at det kommer til at tage.

Sidst men ikke mindst er det altid en god idé at hente referencer. Kender du nogen, der har brugt virksomheden før? Hvis ikke, kan du læse anbefalinger på trustpilot eller et andet sted på nettet, hvor du kan få et indblik i, om tidligere kunder er tilfredse med deres arbejde.’

Nå ja… og til allersidst er det naturligvis en god idé, hvis du mærker efter. Hvad siger din mavefornemmelse?

More articles