Power bi kurser styrker virksomhedens position

21 October 2022
admin

editorial

Virksomheder, der ønsker at være på forkant med udviklingen, skal have en stærk Business Intelligence (BI) på plads. BI gør det muligt for virksomheder at træffe bedre og mere velinformerede beslutninger ved at give dem datadrevet indsigt i deres forretning. Uden BI opererer virksomhederne i mørke og er i en ufordelagtig situation i forhold til deres konkurrenter.

Hvad er Microsoft Power BI?

Power BI er et kraftfuldt datavisualiseringsværktøj fra Microsoft. Det giver virksomheder mulighed for nemt at skabe fantastiske visualiseringer af deres data, som kan bruges til at træffe bedre beslutninger.

Power BI er let at bruge og har en lav indlæringskurve, hvilket gør det til et godt valg for virksomheder, der ønsker at komme i gang med BI.

power bi kurser

Hvad kan jeg opnå ved at benytte Microsoft Power BI?

Ved at bruge Power BI kan virksomheder:

– Få datadrevet indsigt i deres forretning

– Træffe bedre og mere velinformerede beslutninger

– Holde sig foran konkurrenterne

Tag Power BI kurser hos 4D

Dette kursus dækker det grundlæggende i brugen af Power BI, Microsofts cloud-baserede business intelligence-værktøj. På dette kursus lærer du, hvordan du bruger Power BI til at omdanne dine data til fantastiske visualiseringer. Du lærer også, kursus det grundlæggende i brugen af Power BI i forbindelse med samarbejde, herunder hvordan du opretter forbindelse til datakilder, laver rapporter og dashboards og deler dit arbejde med andre.

Hvad er Microsoft Power Automate?

Power Automate er et kraftfuldt værktøj fra Microsoft, der gør det muligt for virksomheder at automatisere deres arbejdsgange. Det kan bruges til at automatisere opgaver som f.eks. at sende e-mails, oprette rapporter og meget mere. Power Automate er let at bruge og har en lav indlæringskurve, hvilket gør det til et godt valg for virksomheder, der ønsker at komme i gang med automatisering.

Du kan læse mere om kurser i de nyttige applikationer på 4d.dk

More articles