Personlig fotokunst hitter

12 January 2019
Camilla Skøtt

editorial

Ferieminder, skolefotos, familiebilleder og andre dejlige minder bringer smil frem på læberne, og heldigvis gør tidens tendenser det muligt at hænge alle billederne op i hjemmet uden at fremstå som en sentimental galning. Personlig kunst er nemlig det helt store hit.

Kunst er udefinerbar ting, der afhænger af øjnene, der ser. Men personlige minder er og bliver personlige, og derfor giver det god mening at hænge dem op på væggen, så man kan nyde dem igen og igen.

De små fotografier i klassiske rammer på kaminhylden er til gengæld ikke det, du skal gå efter, hvis du vil være med på moden. Du skal op i en meget større skala; gå efter plakater, store indrammede fotos eller foto på lærred. Og giv den gerne fuld gas; lav en gallerivæg med alle de billeder, du holder allermest af.

Hvilke minder skal du vælge?

Det interessante ved en personlig billedvæg er, at det er dig, der bestemmer, hvad der skal på den. Det kan være alt fra bryllupsbilleder til ferieminder, og det bedste tip er ganske enkelt, at du vælger de billeder, der bringer smilet frem på dine læber.

Forestil dig at vågne hver morgen med udsigt til de minder, du har allermest kær. Eller at lave mad mens du kigger på dine bedste ferieminder. Leger med børnene, mens du kan se alle de ferier, I har holdt sammen. Mulighederne er uendelige, og det er kun dig selv, der sætter grænserne.

Du kan jo også – hvis du tør – vælge dit absolutte yndlingsbilleder af dem allesammen og få det printet i kæmpestort. Måske så stort, at det dækker hele væggen. Eller du kan få det trykt på et fototapet og ganske enkelt tapetsere væggen med dine minder – så er der i hvert fald ingen risiko for, at de ryger i glemmebogen lige med det samme.

More articles