Pas godt på dine trægulve

13 May 2021
Steffen Hansen

Når det kommer til gulve, så er det gode gamle trægulv noget af det smukkeste, man kan have. Al respekt og ære til laminat og linoleum, men det er altså bare ikke det samme. Trægulve har charme, især de gamle, hvor alle ridserne og det generelle slid, vidner om at gulv der har mange år på bagen. Hvis man ikke er typen der ønsker at alt skal være nyt og perfekt, så er trægulve den eneste måde, når det kommer til gulve derhjemme.

Pas på dine gulve

Selvom der er noget charmerende over gamle trægulve og det slid de har fået igennem årene, så er det stadig vigtigt at passe på dem, og ikke bare lade dem forfalde. Selve sliddet kan være flot og vidne om et langt liv, men derfor kan man stadig godt passe på sine gulve, uden at fjerne tegnene på at de er gamle.

Behandl dine gulve et par gange om året

Medmindre at det er fordi at du gerne vil have at dine gulve ligner de er helt nye, så må du aldrig slæbe dine trægulve ned, da det fuldstændig ødelægger charmen ved gulvet. Behandle dem i stedet med olie, så de både ser ny behandlede og slidte ud, på samme tid. Så holder de også meget længere.

Overvejer du at skifte gulvet

Selvom naturligt slid er smukt, når det kommer til trægulve, så kan de kun slides til en hvis grænse, før man er nødt til at skifte dem ud. Når du skal have skiftet dine gulve, kan du godt gøre det selv, men hvis du ikke har prøvet det før, kan det godt være besværligt. Det er derfor bedste hvis du hyrer en professionel til opgaven, da du dermed kan være sikker på at få et ordenligt og tilfredsstillende resultat. Vil du vide mere om gulvlægning kan du læse med her: https://www.kennditgulv.dk/gulvfirma/gulvlaegger_frederiksberg.

More articles