Nem og billig pynt med wallstickers

30 July 2019
Nete Mortensen

editorial

Du kender helt sikkert godt trangen til at lave om, pynte og forandre, som nogle gange kan komme over dig. Det kan resultere i en ny frisure, et nyt stykke tøj – eller måske et rum i hjemmet, som du møblerer om eller laver noget andet ved. Men der er ét problem for dig, som tit lægger under for denne trang.

Det kan nemlig rigtig hurtigt blive rigtig dyrt. Det er måske ikke en stor udgift hver gang, men det hele bygger op – og til sidst er alle dine penge røget til de spontane, dekorative beslutninger. Derfor bør du tænke over, hvordan du kan skabe forandringer på en billigere måde.

Blue, Green, Orange and Red Rainbow Design Decoration

Wallstickers er vejen frem

Hvis du kan kende dig selv i den ovenstående beskrivelse, så skal du måske overveje at begynde at investere i wallstickers. En wallsticker er egentlig bare et stort, dekorativt klistermærke, som du kan sætte oven på tapetet på din væg. 

Her kan du vælge lige det motiv, som du gerne vil have. Det kan være noget simpelt og diskret eller noget farvestrålende og mere vildt. Det kan været et billede, men det kan også være en tekst, som inspirerer dig.

Skift ud og lav om

En af de helt essentielle ting ved en wallsticker er, at du nemt kan tage den af og skifte den ud med en anden. Det gør en kæmpe forskel i forhold til de penge, som du ellers ville bruge på at købe ny maling, nye billeder eller nye møbler.

Du kan nemlig ændre hele stemning og hele udseendet på et rum bare ved at sætte en wallsticker op. Væggen er i de fleste rum et form for tomt lærred, og du kan godt betragte en wallsticker som din pensel eller dit kreative outlet. Du finder et kæmpe udbud af wallstickers på internettet. 

More articles