Når man ikke gider arbejde med gulvafslibning længere

04 November 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Rigtig mange ting kan spille ind på, at man ikke gider arbejde med gulvafslibning længere, og et eksempel kan jo være, at man altid bliver sat til at lave den samme kedelige opgave med gulvafslibning i Roskilde, selvom man har bedt om andre opgaver med mere udfordring eller ansvar.

I denne artikel er vores hovedfokus godt nok gulvafslibning, men grundene til, at man ikke gider beskæftige sig med den slags længere, kan lige så godt overføres til andre erhverv, da dette ikke er begrænset hertil.

Således kan du måske i din egen arbejdssituation genkende dig selv i beskrivelserne herunder, og så er det måske på tide med at tage ens arbejds op til revurdering.

Der kan jo være naturlige årsager som, at man indser, at kroppen ikke længere kan holde til at udføre gulvafslibninger, hvorfor det også er godt lige at stoppe op og spørge sig selv, om det er værd at fortsætte med dette ret så fysisk krævende arbejde, eller om man skal finde noget andet?

Det kan netop også være, at man ikke får nogle spændende opgaver på arbejdet og føler, at man ikke er værdsat som medarbejder, man avancerer ikke, og man kommer ingen vegne rent karrieremæssigt.

Så er det måske i lige så høj grad arbejdspladsen, den er gal med, hvorfor man måske lige skal gøre stedet opmærksom på dette, og hvis det ikke virker, så er det måske på tide at søge et andet sted hen.

Måske er stemningen trykket på arbejdspladsen, der er anstød af mobning, chefen er tit sur, og man får ikke et ord indført eller markeret sig på nogle måder.

Noget, som også holder en tilbage fra at gøre en ændring, er ofte, at man er afhængig af lønnen, så man vil hellere have den ene fugl i hånden, end man vil sigte efter de ti på taget.

Men er det virkelig sådan, man har lyst til at spendere det meste af ens arbejdstid?

More articles