Myter om lingeri

06 april 2021
Maya Hindsberg

Der er en del myter omkring lingeri og en af dem er, at luksuslingeri altid skal være dyrt.

Og jo, for den gennemsnitlige indkomst er luksus lingeri måske dyrt, eller i hvert fald mange penge, men det er til gengæld også upåklagelig kvalitet. For selv, når det bliver slidt og brugt en masse, så vil det stadig se godt ud på dig, og ikke vise tegn på slid, som billigere og dårligere mærker ville gøre. Nogle gange vil det dyre luksus lingeri vare i et årti, og så skal du altså ikke ud og købe noget igen og igen og så bliver det måske alligevel ikke så dyrt på sigt. Der er altså mange brugsgange i tøjet. 

Derudover er det også kendetegnet ved at have et unikt design, er lavet af gode materialer, og der er blevet lagt fokus på detaljer og pasform, så det er både komfortabelt og smukt.

Lingeri er kun for kærestens fornøjelse

Det er desværre en myte, som mange kvinder og mænd tror på. Der er selvfølgelig ikke noget galt i at gøre sig lækker for sin partners skyld, men som love lingeri også siger, så bør du også bære det for din egen fornøjelse og fordi det får dig til at føle dig smuk

Det kan være et ret smukt og kraftfuldt selvkærligheds ritual at sætte tid af til sig selv og finde sit ynglings lingeri frem, om det så er en sensuel underkjole, en bodystocking, et bh sæt etc. Derefter kan du sætte håret og lægge makeup. Få din indre gudindre frem og nyd derefter den kraftfulde følelse af kvindelighed, selvkærlighed og forførelse, som kommer med den slags outfits. Så kan du bruge aftenen på det, du har lyst til. Tingen er, at du skal gøre lingeriet til en selvkærlig ting, og ikke kun noget, du tager på, for din partner.

Flere Nyheder