Med en højseng kan du spare plads i børneværelset på smarteste vis

18 June 2022
Kamilla Sonne
image

editorial

De fleste forældre vil gerne give deres børn alt det, de drømmer om. Det gælder ikke mindst på børneværelset, hvor der skal være plads til det hele – både leg, seng, skrivebord og et skab til tøj og anden opbevaring.

Derfor er det godt at kende til muligheden for en højseng. En højseng kan sammenlignes med en køjeseng, dog uden at der er en seng i bunden.

Med andre ord er en højseng som en almindelig seng, bare hævet op i luften. Det gør det muligt at spare på pladsen og optimere de kvadratmeter, som man har med at gøre i børneværelset.

På den måde er der mere plads til leg, skolearbejde og opbevaring.

Køjeseng

Få mere ud af dine kvadratmeter

Børneværelser er ofte små, ikke mindst hvis man har flere børn. Særligt hvis man bor i lejligheder i de store byer, gælder det om at udnytte pladsen bedst muligt.

En højseng giver en god soveplads, samtidig med at pladsen under kan udnyttes. Der kan man fx stille en kommode, hvor der er plads til tøj og legetøj. Det er også et oplagt sted at placere et skrivebord og en stol, hvor barnet kan sidde og lave sine ting.

Sidst men ikke mindst er det værd at huske på, at en højseng fås til meget fair priser. Dermed er det den optimale måde at spare på pladsen i børneværelset og give sit barn de bedste betingelser.

Find din højseng med det samme

Så hvis dit barn alligevel skal have en ny seng, eller I allerede er i gang med at ommøblere børneværelset, så giver det god mening at kigge efter en højseng.

Det er med garanti noget, som barnet også vil finde hyggeligt og sjovt, at man kan få lov at sove højt hver nat eller lave en hule under sengen.

More articles