Man bliver lige stoppet, da man tager fat i den her dør

30 June 2022
Anders Lundtang Hansen

Det skal lige understreges, at man ikke bliver stoppet af en person såsom en dørvagt her, og det er jo heller ikke døren, som man tager fat i, hvis det skal være helt korrekt, for det er jo egentlig dørhåndtaget.

Som regel står man og tænker, om den her dør fra Klarfonster.se, som det er tilfældet her, skal åbnes indad eller udad, men så er der noget andet, som der kommer til at stoppe en i tankebanen om dette spørgsmål.

For som man skal til at presse ned i det håndtag for at gætte, om man skal skubbe eller trække, så sker der ikke noget.

Det ligner eller sådan et håndtag, som man skal skubbe ned for at kunne åbne døren, da det ikke er et rundt håndtag, som der skal drejes, som man ser det i for eksempel USA.

Dörrar

Så opstår der lige pludselig et andet spørgsmål ved den her dør

Som regel kan man ellers se, om håndtaget er sådan et, man bare tager fat i og skal forsøge at skubbe eller trække i, men lige det her snyder en.

Så man skal både lige koncentrere sig om, at døren, man her har med at gøre, er den slags, der har et håndtag, der ikke skal skubbes ned, før man kan begynde at beslutte sig, om man skal trække eller skubbe i den.

Der er mange typer af døre, som man ser den slags håndtag ved, for det kan være store døre, men det kan også være mindre døre, hvor der er et glasparti i.

Faktisk er dette dørhåndtag nogle gange så stort, at man kunne være flere mennesker om at åbne den.

Det kan jo komme på tale, hvis man er et barn, der ikke har så mange kræfter at gøre godt med, så man skal have hjælp til den dør for at åbne den.

More articles