Lad et parkeringsfirma hjælpe med parkeringskontrol i Aarhus

27 February 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du administrator for en beboelses- eller kontorejendom til hvilken, der hører private parkeringspladser? Så kender du sikkert alt til problemer med uvedkommende eller hensynsløs parkering. Og hvis du ønsker at sætte en effektiv stopper for disse problemer, bør du alliere dig med et professionelt parkeringsfirma, som tilbyder parkeringsløsninger med parkeringskontrol.

Hvor kan jeg få hjælp til parkeringskontrol i Aarhus?

Hvis den bygning du administrerer – og de dertil hørende private parkeringspladser – ligger placeret i Aarhus eller på de kanter, kan du med fordel vælge det velrenommerede parkeringsfirma UnoPark som din parkeringspartner.

UnoPark har igennem de seneste mere end ti år hjulpet glade og tilfredse kunder over hele Danmark til den optimale parkeringsløsning. Hos UnoPark er der ingen one size fits all løsninger – du vil altid opleve en på en og samme tid personlig og professionel service, når det handler om at finde en parkeringsløsning, som matcher dine (og dine parkeringspladsers) behov.

Derfor vil du helt fra starten blive tildelt din egen personlige parkeringskonsulent som kunde hos UnoPark. Denne konsulent kan hjælpe dig med at sammensætte en aftale om parkeringsservice, som indeholder nøjagtig de elementer, du har brug for. Du kan for eksempel tilvælge elementer så som parkeringstilladelsesautomater eller adgangskontrol, videoovervågning eller parkeringsopsyn.

Din konsulent vil på baggrund af sin erfaring og med udgangspunkt i dine parkeringspladsers unikke konstruktion kunne vurdere, hvilke elementer af parkeringsservice, som du er bedst tjent med. Og skulle du senere få behov for at ændre i aftalens sammensætning, vil dette sagtens kunne lade sig gøre.

En aftale om parkeringsservice hos UnoPark er altid bygget til fleksibilitet – og UnoPark vil altid være parat til at tilpasse netop din aftale. Hvis du ønsker et uforpligtende møde og en samtale om dine behov for parkeringsservice og parkeringskontrol, kan du altid kontakte UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk

More articles