Lad en psykolog hjælpe med det der er svært

06 October 2022
admin

editorial

Føler du dig ofte angst eller nedtrykt, i en grad så det hæmmer din daglige udfoldelse? Så bør du søge hjælp hos en autoriseret psykolog.

Hvad er en autoriseret psykolog?

En autoriseret psykolog er en person med en akademisk uddannelse i psykologi – en cand. psych. – som gennem Psykolognævnet har opnået autorisation til at praktisere psykologisk behandling. Der stilles meget høje krav til praktiserende psykologer i Danmark, hvorfor du kan være helt tryg ved at du er i sikre og professionelle hænder når du går i behandling hos en autoriseret psykolog.

De fleste autoriserede psykologer arbejder med samtale terapi som den grundlæggende behandlings form. Denne kan finde udtryk i kognitiv eller metakognitiv terapi samt eksistentiel terapi. Der er dog stadig nogle psykologer som arbejder med den klassiske psykoanalyse som udgangspunkt for behandlinger, men disse hører efterhånden til den absolutte minoritet.

Især kognitiv og meta kognitiv terapi er populære når det handler om individuel psykolog behandling. Disse to terapi former tager udgangspunkt i adfærd og tankemønstre, og handler i høj grad om bevidstgørelse af klienten.

psykolog

Hvad kan jeg opnå ved at gå til en psykolog?

Hvis dit mål med at gå til psykolog er at få bugt med eksempelvis en angst lidelse eller en depression, vil du med hjælp fra psykologen kunne finde de indre ressourcer som skal til for at lære at leve med angsten eller depressionen som følgesvend.

Du vil få meget lettere ved at håndtere din tilstand, og navigere uden om de forhold der kan fungere som triggers. Og du vil få mulighed for at sætte ord på alt det der gør ondt eller skræmmer dig.

Find den bedste psykolog i Odense

Søger du en dygtig og kompetent psykolog i Odense kan du altid kontakte autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann. Klik ind og få mere information på hjemmesiden http://www.psykologpraksis-odense.dk/Velkommen.html.

More articles