Inspiration til dig der ønsker at renovere dit badekar

20 November 2021
Steffen Petersen
image

editorial

Det er ikke ualmindeligt, at folk ønsker at renovere deres badekar. Der er mange forskellige grunde til, at nogen ønsker at foretage ændringer, men de mest almindelige er, at de ikke kan lide designet i deres nuværende badekar. Badekar findes i alle former og størrelser, så du kan måske nøjes med at foretage nogle mindre justeringer med maling, fliser eller dekorationer, som vil give dit badekar nyt liv uden at skulle udskifte det helt! Læs med og bliv inspireret.

 

image

 

Inspiration til badekarret der er meget slidt

Hvis du har et badekar, der virkelig er slidt, er det ved at være tid, at der skal gøres noget ved det. Det er hverken flot at se på eller rart at føle på, hvis dit badekar er blevet så slidt, at der er kommet huller og/eller ridser i emaljen. Hvis dette er tilfældet, kan du vælge at renovere badekarret selv ved at bruge polyurethan. Det er et materiale, der har en enormt høj slidstyrke og rengøringsvenlighed, men det er også et materiale, der ikke er nemt at arbejde med, hvis du ikke har prøvet det før. Du skal derfor beslutte, om du vil forsøge at renovere badekarret alligevel eller om du vil hyre en professionel til at gøre det for dig.

Inspiration til badekarret der blot trænger til en kærlig hånd

Måske er du lidt mere heldig og står i en situation, hvor du blot synes, at dit gamle badekar er blevet kedeligt at se på eller måske synes du, at det trænger til en ny farve. I så fald er der en nem løsning, nemlig maling. Du kan sagtens male et badekar og det er en langt billigere løsning end at investere i et helt nyt.

Hvis du stadig føler, at du mangler idéer og inspiration til, hvordan du skal renovere dit badekar, så kan du søge ‘renovering af badekar’ og finde inspiration her.

More articles