Hvorledes anvender jeg engans mundbind?

27 July 2020
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du har besluttet dig for at anvende mundbind for at reducere smitte spredning, er det vigtigt at du monterer dit mundbind korrekt. Et mundbind har to sider, og uanset farven på mundbindets yderside er det altid den hvide side, som skal vende indad mod ansigtet.

Ligeledes er der forskel på mundbindets kanter. Den ene kant er stiv i det – og det er den, der skal være øverst. Du kan forme den stive kant ved at klemme den sammen over din næseryg ved hjælp af tommel og pege finger, og dermed tilpasse mundbindet således at det slutter tæt.

Fastgør de to elastikker om hver sit øre, og træk mundbindet ned over hagen. Så er du klar til at bevæge dig ud i det offentlige rum, med væsentligt reduceret risiko for spredning af smitte. Og samtidig signalerer du til dine medmennesker at du er syg, men tager hensyn – og at de bør holde en vis afstand til dig, hvis de ikke ønsker selv at blive smittet.

Hvor kan jeg købe engangs mundbind?

Det kan i disse dage godt være svært at finde engangs mundbind i fysiske forretninger så som apoteker og materialister, da der er stor efterspørgsel på disse. Du kan i stedet vælge at købe engangs mundbind online.

Hos Testsmart forhandles de smarte og effektive 3 lags mundbind til personlig anvendelse. Disse mundbind virker fint når det handler om begrænsning af smitte via host og nys, og har samtidig evnen til at filtrere pollen og andre allergener fra. Med 3 lags mundbind fra Testsmart kan du således skåne dine omgivelser for smitte, og samtidig klare dig gennem dagen uden alt for megen nysen og snotten. Du kan bestille mundbind hos Testsmart i 10, 20, 30, 40, 50 eller 100 styks pakker til nogle af markedets mest fordelagtige priser.

Læs mere, og bestil dine mundbind, på https://www.testsmart.dk/artikler/sundhed-og-sygdomme/personlige-vaernemidler/mundbind-engangsbrug/ 

More articles