Hvorfor ikke prøve med en helt anden pære i din Flos ktribe lampe?

27 May 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvorfor ikke prøve med en helt anden pære i din Flos ktribe lampe?

Det skal lige bemærkes med det samme, at med en anderledes pære i din flos ktribe-lampe, så skal det selvfølgelig ikke være sådan en, der ikke passer i lampen.

Dette ville blive tilkendegivet med det samme om, at den ikke vil komme i fatningen, ikke tænde eller måske sprænge i det sekund, du tændte for den.

Så selvfølgelig skal du finde en pære, der passer på den måde, men når man ser designet på den flotte lampe, kunne det så ikke give lampen den ekstra gnist i overført betydning ved at påmontere en helt anderledes lampe, der gav noget farve?

De fleste pærer giver jo et svagt lys af enten hvid eller lysere gul, men der findes jo pærer derude, som kan lyse i enten en konstant farve såsom rød eller blå, og så findes der dem, der langsomt skifter farve.

Sidstnævnte ser man blandt andet brugt i børneværelser, men derfor kan du sagtens bruge dem andre steder, selvom det nok ikke er det bedste lys til at læse ved eller lyse op, da de pærer er lavet med henblik på, at barnet skal falde til ro.

Men måske en pære med en ensartet farve kunne passe sammen med dette frække design fra en Flos Ktribe-lampe?

Vi kan ikke sige det på forhånd, da vi ikke har afprøvet det, men måske kan du afprøve det og give os noget feedback med, hvordan din oplevelse med Flos ktribe var, når du prøvede at isætte en anden pære med en anden farve, end man er vant til – og måske prøvede du dig frem med forskellige farver.

Farver indvirker nemlig på vores humør, og afhængigt af i hvilket lokale du sætter lampen op, så ender du måske med nogle vidt forskellige oplevelser, som du bare må dele.

Det håber vi i hvert fald, at du kunne tænke dig af afprøve og dele med os.

More articles