Hvordan er din oplevelse med Power Bi kurset?

14 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det var egentlig ikke fordi, det var et krav fra din arbejdsplads, jobcenteret eller anden officiel instans, at du tog på sådan et kursus i Power Bi, men det var noget, som du havde hørt om, og som du gerne ville blive lidt klogere på.

Det lød interessant til at starte med, og du havde også hørt om en del mennesker, der havde fået en masse ud af det, og hvor de bruger det aktivt i deres hverdag.

Så du tager endda på det samme kursus fra de udbydere, som du har hørt godt om, og du glæder dig til at starte på det og har drømme om, at du udmærker dig så godt, at underviseren vil hylde dig.

Men det er bare en lidt anden oplevelse, dom det kursus ender med at give dig, og det begynder at blive en kamp for at komme gennem det.

power bi kurser

Bør man droppe dette Power Bi kursus?

Det er ikke fordi, du sådan decideret ikke kan finde ud af det, men du kæmper virkelig med det, så du skal lave en hel del hjemmeundervisning for at være beredt og klar til alle de kursusdage, hvor man skal møde op.

Det ender med at tage så meget af din tid, at du misser en masse andre oplevelser, som du gerne villa have haft; og derhjemme kan du ikke deltage fuldt ud i aktiviteter, fordi du er så udmattet af dette kursus, som du skal have til at passe ind i alt andet, som der fylder i dit liv.

Og der er lang tid af kurset tilbage, så du begynder at overveje, om det er dét værd, for du kan som sagt godt gennemføre, men siden du har sådan en skidt oplevelse med det nu, så ser du det også svært, om det er noget, som du ender med at implementere i din hverdag.

More articles