Hvordan du behandler dit trægulv bedst

17 October 2021
Steffen Petersen
image

editorial

Trægulve ser pænt ud i alles hjem, men det kræver god pleje og omsorg for at bibeholde trægulvets flotte ydre. Du skal huske at pleje dit trægulv, hvis du gerne vil være sikker på, at gulvet ikke mister sin glans eller i værste fald skal udskiftes efter relativ kort tid. Læs med i dette indlæg, og få gode råd til, hvordan du passer bedst på dit trægulv.

 

1. Find det rette behandlingsmiddel

Hvis du gerne vil gå i gang med give dit gulv en god omgang behandling, så skal du finde produkter, der passer til det træsort, du har. Du kan bruge enten lak, lud, olie eller sæbe. Alle passer til forskellige typer af træsorter. Hvis du vil være sikker på, at du finder det rigtige til dit gulv, så bør du henvende dig til et professionelt gulvfirma. De kan vejlede dig til, hvilket behandlingsmiddel du skal bruge til dit gulv. 

 

2. Få slebet dine gulve

Hvis du har gulve, der har fået meget skade eller som er meget gamle, så bør du overveje at få dem slebet. Ved gulvslibning kan den øverste overflade blive slebet, så det bliver dejligt behageligt at gå rundt på igen. Du kan se på dit gulv, hvornår det kan have brug for gulvafslibning. Her skal du henvende dig til et professionel gulvfirma, som f.eks. Gulvkanonen. Her vil du kunne finde professionelle, der kan hjælpe dig med at få slebet dine gulve, så de kan komme til at se helt nye ud igen.

 

3. Få flere tilbud på behandlinger

Hvis du gerne vil sikre på, at du får et flot resultat i sidste ende, så bør du ringe til 2-3 forskellige gulvfirmaer og få et uforpligtende tilbud. På denne måde kan du vide, hvor prisen på gulvslibning ligger blandt de forskellige gulvfirmaer. Så er du sikret imod, at du ikke bliver snydt for penge i sidste ende. 

 

 

More articles