Hvor mange former for et gulvfirma vil der være?

25 June 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Spørgsmålet her ovenover er desværre lidt svært at svare på, for det kommer også an på, hvornår man vælger at se efter, hvad der eksisterer af gulvfirmaer.

Desuden skal man også være enige om, hvad man reelt mener med gulvfirmaer, for dækker det udelukkende over dem, som der lægger gulve, eller tæller man kun dem med, som der laver gulvene – eller må man tage dem begge med?

Hvis man alligevel slår sig fast på den betydning, man tillægger et gulvfirma, så kan det stadig blive svært at regne ud, hvad man har med at gøre, fordi man skal vælge en afgrænset periode.

For lad os sige, at vi blot nogenlunde korrekt får talt efter i Danmark – vi overkommer ikke at tage udlandet med – hvad der findes af gulvfirmaer, og vi kan gøre dette på et døgn, fordi vi er mange mennesker om opgaven og arbejder godt sammen og tager det digitale med som hjælp, er det så et revisende billede?

For vi ved jo egentlig ikke, om et firma i mellemtiden kan være lukket. Den slags kan jo ske hurtigt.

Og er der måske ligefrem opstået sådan et mindre firma af slagsen, som der bare er gået under vores radar, fordi vi ikke tjekkede godt nok efter?

Selv hvis vi reelt mener, at vi har fået dannet os et godt overblik over den slags gulvfirmaer, der findes, så kan man stadig støde på andre problemer:

– Er et firma lukket ned eller under opløsning, men har de bare ikke opdateret deres informationer godt nok endnu?

– Ejes et flere gulvfirmaer af samme ejer eller koncern, og kan man i så fald tale om, at de er forskellige?

Så hvis man alligevel mener, at man kan gå efter at danne sig et overblik over, hvad der findes af gulvfirmaer i Danmark, så er man nødt til at være enig om beskrivelserne af disse og hele tiden opdatere sådan en liste.

More articles